Bio alakor sütőferment közvetlen felhasználásra 100g
Az Alakor Sütőferment® Direktstarter az Alakor Sütőferment® továbbfejlesztett változata, melyet közvetlenül a liszthez, vagy lisztkeverékhez keverhetünk és azonnal alkalmas arra, hogy friss kenyeret süssünk vele.
A kovász rendkívül kedvező élettani hatású, segít lebontani a gabonában lévő glutént, és gondoskodik a kenyér sütés közbeni térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát.
A fermentáció egy egyedi erjedési folyamat, mely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől, illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív élménnyé válik.
Glutént tartalmaz • Vegán • Laktóz mentes • GMO mentes
Tárolása: jól lezárva, száraz és hűvös helyen.
Összetevők
Bio alakor teljesőrlésű liszt*
Starterkultúra
/tejsavkultúra, élesztőgomba/
*= ökológiai gazdálkodásból
Glutént tartalmaz!
Átlagos tápérték / 100 g
Energia: 1501kJ / 355 kcal
Zsír: 2,8 g
amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 67,7 g
amelyből cukor: 0,35 g
Élelmi rost: 6,6 g
Fehérje: 11,4 g
Só: <0,005 g
Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. Kérjük kérje ki szakorvos véleményét is. Áraink bruttó árak, és Forintban vannak megadva. Akciós áraink mellett minden esetben a termék eredeti ára is feltüntetésre kerül.