allergén: tojás, glutén
Használata: A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó,sós vízbe tesszük,és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük. Vagy: újra-forrástól számítva 2percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről,puhára duzzasztjuk.
Összetevők: TL búzaliszt, lisztkoncentrátum (rezisztens keményítő (kukorica), búzafehérje, növényi rost, növényi zsír (pálma), stabilizálószer: pektin, guar-gumi, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, lipáz), tojás
Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. A kép csak illusztráció.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy egészségügyi, higiéniai okokból testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlásra való elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e).
Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k, wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidecubitus eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők.
Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.
Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a garanciális vagy szavatossági kifogásokat.