A pinto bab magas fehérje illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi rost forrás.
Segít a koleszterinszint csökkentésében, a vércukor szintentartásában és az emésztési folyamatokra is jó hatással van.
Ásványi anyagok: magnézium, mangán, foszfor, vas, réz, kálium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Jótékony hatással van: koleszterinszint csökkentése, vércukor szintentartása, emésztés
Felhasználása: Köretekhez, salátákhoz, levesek, főzelékek elkészítéséhez ajánljuk.
Áztatási idő: kb 12 óra. Főzési idő: 50-60 perc.
Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. A kép csak illusztráció.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy egészségügyi, higiéniai okokból testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlásra való elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e).
Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k, wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidecubitus eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők.
Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.
Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a garanciális vagy szavatossági kifogásokat.