Összetevők:
Gluténmentes búzakeményítő, dextróz, sovány tejpor, kukoricaliszt, stabilizátorok (guargumi, xantángumi, E464), étkezési só, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin)
Felhasználási javaslat:
12 darab muffinhoz:
• 250 g maria’s sweet baking mix
• 110 g kristálycukor
• 12 g sütőpor
• 1 csomag vaníliás cukor
• 2 tojás
• 200 ml joghurt
• 80 ml napraforgó olaj
Elkészítés:
A folyékony összetevőket – azaz a tojásokat, a joghurtot és az olajat – egy tálban egyenletesen elkeverjük. Hozzáadjuk a másik tálban elkevert száraz anyagokat és kézi mixerrel összedolgozzuk. A tésztát a papírral kibélelt muffin formákba öntjük úgy, hogy csak a feléig teljenek meg. Előmelegített 180 °C fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Tipp: A tésztához adhatunk ízlés szerint gyümölcsöket, csokoládé darabokat, kakaóport.
Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. A kép csak illusztráció.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy egészségügyi, higiéniai okokból testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlásra való elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e).
Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k, wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidecubitus eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők.
Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.
Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a garanciális vagy szavatossági kifogásokat.