Gluténmentes kukoricadara -500g
A kukoricadara sárga színét a bőrt szépítő béta-karotin- és B6-vitamin tartalmának köszönheti.
Tartalmaz továbbá B1-, B2-, B3-, C-, E-, és K-vitamint is.
Említésre méltó a vas-, réz-, cink-, mangán-, valamint kálium-, kálcium-, magnéziumtartalma.
A kukorica ma az egyik legismertebb gluténmentes, lisztérzékenyeknek is javasolt, gabonát helyettesítő alapanyag.
A száraz, durvára őrölt kukoricaszemekből készül a kukoricadara.
Leggyakrabban kukorica kását vagy levesbetétnek, kukoricadara galuskát készítenek belőle.
Tárolása: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Átlagos tápérték / 100 g
Energia: 1457kJ / 347 kcal
Zsír: 3,1 g
amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Szénhidrát: 70 g
amelyből cukor: 0 g
Fehérje: 9,6 g
Só: 0,05 g
Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. Kérjük kérje ki szakorvos véleményét is. Áraink bruttó árak, és Forintban vannak megadva. Akciós áraink mellett minden esetben a termék eredeti ára is feltüntetésre kerül.