A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás során eltávolítják a korpa és a csíra részt is. Mivel ezzel a rizsszemek zsírtartalmát is csökkentik, az így kapott termék tovább eltartható, hiszen nem avasodik.
A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a riszhez és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a rizsben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz összetett szénhidrátokban gazdag, tápláló gabonát!
Elkészítés:
Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.
Sűrítésre is használható.
Összetevők: rizs
Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. A kép csak illusztráció.
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy egészségügyi, higiéniai okokból testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlásra való elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e).
Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k, wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidecubitus eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők.
Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.
Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a garanciális vagy szavatossági kifogásokat.